11 maart: Online bewonersavond over Slim Warmtenet Zandweerd en keuze warmteleverancier

Gemeente, woningcorporaties, waterschap en netbeheerder bereiden de aanleg van het Slim Warmtenet Zandweerd voor. De woningen die nieuw worden gebouwd in de ‘Tuinen van Zandweerd kunnen als eerste op het warmtenet worden aangesloten. Daarna volgt stap voor stap de rest van Zandweerd.

Veel mensen die in de Tuinen van Zandweerd gaan wonen hebben al aangegeven aan te willen sluiten op het warmtenet. Omdat de nieuwe woningen dit jaar al worden gebouwd, moeten we nu al een warmteleverancier kiezen. Deze zorgt straks voor de aansluiting op het warmtenet en de levering van warmte.

Wat vind je belangrijk bij het kiezen van een warmteleverancier?

Omdat alle bewoners - huurders en woningeigenaren - van Zandweerd in de toekomst misschien gebruik willen maken van het warmtenet, horen we graag wat je belangrijk vindt bij de keuze van de beste warmteleverancier. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als klantenservice, kosten, leveringszekerheid, duurzaamheid, etc.

Programma 11 maart

Gemeente en woningcorporaties organiseren daarom op 11 maart van 19.30 tot 20.45 uur een online bewonersavond. Woningeigenaren en huurders krijgen eerst uitleg over het Slim Warmtenet Zandweerd. Daarna gaan we graag in kleinere groepen van eigenaren en huurders met je in gesprek om te horen wat je belangrijk vindt bij de keuze van een warmteleverancier. Op het eind van de avond krijg je te horen wanneer en hoe we je informeren over de aandachtspunten uit de groepen en over de ontwikkeling van het warmtenet.

Aanmelden

Wil je deelnemen? Stuur dan uiterlijk zondag 7 maart een e-mail naar zandweerdstroomt@deventer.nl met de tekst: “ja ik ben er bij” en je naam en adres. Je krijgt een bevestiging van je aanmelding. Ook sturen we je de toegangslink voor de digitale bewonersavond. Alle bewoners van Zandweerd zijn van harte welkom!