Enorme belangstelling voor gezamenlijke inkoopactie zonnepanelen

Zo’n 350 belangstellenden namen maandagavond 21 september deel aan het webinar over de gezamenlijke inkoopactie voor zonnepanelen van de gemeente Deventer. Door deze collectieve actie kunnen woningeigenaren tegen een scherpe prijs zonnepanelen aanschaffen en laten installeren.

 

De actie loopt in het westelijk deel van Deventer: binnenstad en de Hoven, Zandweerd, Borgele en Platvoet, Keizerslanden, Voorstad, Rivierenwijk, Diepenveen incl. buitengebied en industrieterrein. Later dit jaar komt het oostelijk deel van Deventer aan de beurt (Schalkhaar, Colmschate, Vijfhoek, Okkenbroek en Bathmen). De actie is gestart op 11 september en duurt tot 6 november. In de eerste 2 weken hebben al 385 huishoudens zich ingeschreven voor de actie.

Webinar terugkijken

Tijdens het webinar werd de actie praktisch uitgelegd en toegelicht. Deelnemers stelden veel vragen die zo veel mogelijk meteen werden beantwoord. Het overgrote deel van de mensen gaf na afloop aan hoe prettig ze het vonden dat hun vragen bijna allemaal direct beantwoord konden worden en dat de presentatie online werd gehouden.

Voor iedereen die het heeft gemist of het nog eens wil zien: bekijk het webinar over de gezamenlijke zonnepanelenactie terug.

Doe mee!

Tot en met 6 november kunnen woningeigenaren in het westelijk deel van Deventer zich inschrijven. Dat gaat zo: ga naar de website van Regionaal Energieloket Deventer en klik op ‘Zonnepanelenactie Deventer West’. Vul uw gegevens in en maak een afspraak met de installatieadviseur voor een bezoek aan huis.

Uiteraard worden de coronarichtlijnen van het RIVM zorgvuldig gevolgd. Kort na de afspraak ontvang je gratis een persoonlijke offerte. Je beslist zelf of je gebruik wilt maken van het aanbod om zonnepanelen aan te schaffen en te laten installeren.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond duurzaamheid. Volg Deventer Stroomt op TwitterFacebook en LinkedIn.