Gratis en met korting energie besparen

De gemeente Deventer ondersteunt particuliere woningbezitters met gratis producten, kortingsacties en advies om energie en geld te besparen.

Gratis ...en voor niks

Woningeigenaren kunnen gratis energie besparende producten aanvragen, advies krijgen van een wooncoach of regenwaterambassadeur of hulp bij een Energy- of BuurtParty. Ook kunnen zij korting krijgen op een energiescan van hun huis en slim inregelen van hun cv-installatie.

De weggeef- en kortingsacties worden uitgevoerd samen met Buurkracht, De Ulebelt, Deventer Energie Coöperatie, Noaber-Energie, Regionaal Energieloket, Mulder Installatietechniek, 3 Deventer energieadviseurs en bewonersgroepen.

Bespaar je rijk

Bespaar je rijk en ga direct naar de weggeef- en kortingsacties.

Huurders

Huurders die energie willen besparen kunnen contact opnemen met hun verhuurder. Zij kunnen je vertellen wat zij doen aan verduurzaming van hun woningbezit en wat de mogelijkheden zijn voor hun huurders.

Speciale krant

Op 14 april 2020 is in de Deventer Post een speciaal katern over de acties (pdf, 2,5 MB) verschenen. Daarin ook verhalen van Deventenaren die al maatregelen hebben genomen om energie te besparen, zelf op te wekken of regenwater langer vast te houden.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond duurzaamheid. Volg Deventer Stroomt op TwitterFacebook en LinkedIn.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Grootte
Deventer stroomt - krant 2.502,2 KB