26 gratis energiecoaches staan voor je klaar

Wil je energiebesparende maatregelen nemen en een lagere energierekening? Geen koude voeten of tocht meer in huis en een bijdrage leveren aan een schoner milieu, maar weet je niet precies waar te beginnen? Dan zijn de energiecoaches van de Deventer Energie Coöperatie de uitkomst voor jou!

Logo Deventer energie coöperatie
Logo Deventer energie coöperatie

Onafhankelijke, deskundige en gratis ondersteuning

Vanaf 5 oktober 2020 staan er geen 7 maar 26 energiecoaches klaar om jou te gaan helpen! De energiecoach komt (coronaproof) bij je thuis en bekijkt samen met jou wat je kan doen om je woning te verbeteren, energie te besparen of duurzame energie te gebruiken. De coach weet welke subsidies er zijn en maakt een persoonlijk stappenplan.

Ook kent hij of zij de wereld van uitvoerders en kan je doorverwijzen naar een energieadviseur of naar isolatie- of installatiebedrijven. In het team is ook speciale kennis aanwezig over de verduurzaming van monumentale panden.

Ook niet onbelangrijk: de onafhankelijke en deskundige ondersteuning en hulp van een energiecoach is kosteloos! De energiecoaches van Deventer Energie gaan op pad op verzoek van de gemeente. Voor meer informatie ga naar www.gratisenergiecoach.nl en maak gelijk een afspraak.